دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۹
سخنگوی کاخ سفید بار دیگر مدعی شد که تنها چند هفته برای توافق در مذاکرات وین باقی مانده؛ جمله‌ای که ترجیع‌بند سخنان مقام‌های غربی در چند ماه گذشته بوده است.

به گزارش آوای خزر، جنیفر ساکی سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری شامگاه چهارشنبه بار دیگر ترجیع‌بند سخنان مقام‌های کشورهای غربی درباره مذاکرات وین را تکرار کرد و گفت که تنها چند هفته برای توافق فرصت باقی است.

جنیفر ساکی در جمع خبرنگاران مدعی شد پیشرفت‌های هسته‌ای ایران موجب خواهد شد طی چند هفته آینده بازگشت به برجام برای طرف آمریکایی غیرممکن شود.

سخنگوی کاخ سفید تصریح کرد: «گفت‌وگوهای ما با ایران در خصوص بازگشت دوجانبه به اجرای برجام به نقطه حساس رسیده است. توافقی که نگرانی‌های بنیادین همه طرف‌ها را رفع می‌کند در دسترس قرار گرفته، اما  اگر این توافق در هفته‌های آتی حاصل نشود، پیشروی‌های ادامه‌دار ایران بازگشت به برجام را برای ما دشوار خواهد کرد.»

ادعاهای کاخ سفید در حالی صورت گرفته که تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی یکی از تاکتیک‌های ضلع غربی مذاکرات وین در ماه‌های گذشته برای تحت فشار قرار دادن تیم ایران بوده، حال آنکه شواهد مختلفی نشان می‌دهند ضعف تصمیم‌گیری در طرف‌های غربی به خصوص آمریکا عامل حرکت کند مذاکرات بوده است. 

از زمان آغاز نخستین دور مذاکرات وین در دولت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال جاری مقام‌های کشورهای غربی و جریان رسانه‌ای همسو با آنها چندین موعد برای بسته شدن پنجره مذاکرات تعیین کرده اما با نزدیک شدن به هر یک از آن موعدها آن را چند هفته به عقب‌تر انداخته‌اند. /فارس

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: